Clubkampioenschappen 2017

Gek op pony’s? Kom dan 26 maart naar de Clubkampioenschappen!

Altijd al eens een ritje op een pony willen maken? Of een pony borstelen? Op 26 maart organiseert ponyclub De Bosruiterkes een leuke middag waarbij je kennis kan maken met deze mooie sport. Dus houdt deze datum alvast vrij. In de uitgave van “Ons Eigen Erf” van 22 maart aanstaande zullen we nog meer vertellen over het programma van deze middag.

De clublessen zijn op dinsdagavond om 18.30 uur en op zaterdagmiddag om 13.30 uur. De ponysport kan op vele manieren beleefd worden; sommigen rijden wedstrijden maar er zijn ook ruiters en amazones die geen ambitie in die richting hebben en ook dan ben  je van harte welkom op onze ponyclub. We doen trouwens ook meer; jaarlijks een gezellig kamp, BBQ, een avondje zwemmen enz. Gezelligheid en plezier staan hoog in ons vaandel! Dus kom de sfeer proeven op 26 maart, graag tot dan!

448a6441448a6412

clubkamp-6-9-2015