Clubkampioenschappen 2018 mooie afsluiting Indoorseizoen

Onder een strakblauwe hemel vonden op 25 maart onze jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Het was een hele gezellige dag en iedereen genoot in het zonnetje van de sportieve verrichtingen van de pony’s en paarden met hun ruiters en amazones. Hierbij reed iedereen op zijn eigen niveau twee dressuurproeven en daaruit kwam, na optelling van de punten van beide proeven, de clubkampioen.

Heel leuk dat het deze keer een ruiter was die de wisselbeker bij de pony’s  mee naar huis nam. De elfjarige Florus Janssen was met Ten Ankers Maurimka (klasse C/B) de beste van deze dag. Op de tweede plaats met 1,5 punt verschil eindigde Sarah Heynert met Beau Surprise (D/B) en de derde plaats was voor Niki Graat met Manno (D/M1).

Bij de paarden was het Joëlle Heynert met Innocent (klasse B) die de wisselbeker in ontvangst mocht nemen en wederom met een minimaal verschil van 1,5 punt eindigde Olga Graat met Don Driaan op de tweede plaats (L2). De derde plaats was voor Elke Geurts met haar paard Wallie (B).

Bij het behendigheidsspel werd er flink strijd geleverd. Het was een mooi schouwspel om iedereen met zijn paard/pony bezig te zien tijdens het spel. Bij de finale won Joëlle en was Marieke de Bruijn met Annabel tweede. Derde was Wietse Janssen.

Familie Janssen was sowieso op dreef; Eefje Janssen was met Nobel de snelste in de barrage van het springen. Marieke de Bruijn was met Annabel ook foutloos in de barrage en wist de tweede snelste tijd te rijden. Op de derde plaats eindigde Sarah Heynert.

clubkampioenschappen-2018

Wietse Janssen tijdens behendigheidsspel