Goede prestaties indoor seizoen 2015-2016

Vanaf oktober is het indoor seizoen weer van start gegaan. Een aantal leden van onze ponyclub hebben al mooie resultaten geboekt. Margot de Bruijn is met Polleke actief in de dressuurklasse B en heeft in Uden een wedstrijd gewonnen (tweede proef) en verder nog een 2e en 3e prijs behaald tijdens selectiewedstrijden. Lonneke de Bruijn heeft met Menphis Choco deelgenomen aan 4 selectiewedstrijden. Met scores van 70% hebben ze drie keer de eerste prijs in ontvangst mogen nemen en één keer de tweede prijs. Hiermee staan  ze voorlopig aan de leiding in de categorie DE/L2 van de kring Noordoost Brabant. Claudia Janssen heeft met Daniela Farcical de overstap gemaakt naar de klasse L1 en ze laten zien dat ze hun mannetje staan in deze klasse; in Uden wonnen ze een 2e prijs. Ook Bente Hendriks heeft met Leuns Velds Dior al goed gepresteerd in de klasse DE/L1; zij behaalden een 3e prijs op de wedstrijd van 21 november in Overasselt.

Emma Verburg is met Jessie dit jaar in een sneltreinvaart door de klassen B, L en M gegaan. Ze heeft daarbij vele mooie prijzen behaald; in Uden hebben ze afgelopen november nog een wedstrijd in de klasse M2 gewonnen. Het volgende doel was starten in de klasse Z! Zowel voor Emma als Jessie een debuut in deze klasse dus toch wel een beetje spannend. De proef werd goed gereden en beloond met een winstpunt; een prestatie om trots op te zijn!!

Eefje Janssen houdt de eer van de club hoog op het gebied van springen; zij won samen met haar c-pony Stayerhof’s Nobel Esprit een mooie deken als winnaar van de finale ABC/B in Helden. Tijdens deze wedstrijd had ze ook al de rubriek ABC/B progressief gewonnen. Tijdens het “Sint Springen” in Bergharen op 28 november mocht ze ook weer een oranje lint in ontvangst nemen voor de 1e prijs.

We hopen op nog meer sportief succes in dit seizoen en kijken uit naar veel mooie momenten en plezier met de pony’s in het nieuwe jaar!