Marieke de Bruijn

Hallo allemaal,

Ik ben Marieke de Bruijn en ben 11 jaar en woon in Overloon.
Wij hebben thuis 3 pony’s: Pietje (mijn pony), Milano (Lonneke’s pony) en Binky ( Aukje’s pony).
Waar we lekker fanatiek op rijden (springen en dressuur).

MariekeDeBruijn_Fig 1

Indoor de Bergen  klasse C-B

Hoe ben ik begonnen met ponyrijden?
Ik ben begonnen met ponyrijden toen ik 8 jaar was.
Eerst kreeg ik longeles van mama op Pietje ( dat was toen nog Lonneke’s pony) en daarna kreeg ik les op de manege. Na ongeveer een jaar ging ik van de manege af en kreeg ik een eigen pony: Purdy.
Na een tijdje ging ik ook wedstrijden rijden op Purdy maar dat was niet zo’n succes want hij rende steeds terug naar de trailer.
Ook draaide hij midden op de weg om en rende terug naar huis.
Omdat papa en mama dit heel gevaarlijk vonden moest Purdy weer terug naar zijn oude baasje.
En dat vond ik natuurlijk niet leuk.
Maar gelukkig mocht ik toen op Pietje gaan rijden en toen werd het verdriet snel minder.

MariekeDeBruijn_Fig 2       MariekeDeBruijn_Fig 3

Bixie wedstrijd met Purdy

Ik vind het echt super leuk om op dinsdag, donderdag en zaterdag naar de ponyclub te gaan.
Het is daar altijd reuze gezellig.

Verder rij ik ook wedstrijden op mijn pony Pietje, springen en dressuur.
Ik ben ook al naar de Brabantse kampioenschappen gemogen.
2x met springen en 3x met dressuur indoor en outdoor.
Met indoor springen in de klasse C- B : 6de prijs
Met outdoor springen in de  klasse C-L : reserve kampioen.
Verder ben ik ook nog naar de Nederlandse kampioenschappen geweest.
Daar werd ik 7de en dat vond ik een mooi resultaat.

Ook zijn we op vakantie geweest met de pony’s,  al 2x.
Een keer in Den ham en een keer in Dwingeloo
En dat vond ik natuurlijk super leuk want daar gingen we bijna elke dag de bossen in.
In Dwingeloo was ook een meer waar we lekker in konden galopperen en waar de pony’s lekker uit konden drinken.

MariekeDeBruijn_Fig 4

MariekeDeBruijn_Fig 5

Ik met pietje                                                                 met zijn allen

Ook hebben pietje en ik al een paar cross trainingen gehad want binnen kort doen pietje en ik mee met een SGW wedstrijd.

Een paar weken geleden hebben we ook een fotoshoot gehad van Ango.
je ziet hier een paar foto’s.

MariekeDeBruijn_Fig 6

MariekeDeBruijn_Fig 7 MariekeDeBruijn_Fig 8

Groetjes marieke en Pietje
                                                                                                                       Ik hoop dat jullie mijn verhaal